Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

listicka1

19. 3. 2011 13:53
spravedlnost?

Připojuji se ke všem těm, které rozhořčil výrok Vrchního soudu ve vynesení rozsudku nad cikánskými nezletilci v případu Patrik, kdy jeden nebyl odsouzen vůbec a druhý vlastně nebyl skoro taktéž patřičně potrestán. Pouze se ptám: Jak se páni soudci porovnají s bezprecedentním odsouzením případu Vítkov a  případu Bohosudov?

Oba případy jsou rasově motivované a obě oběti si ponesou následky po zbytek svého života a je jedno jestli se jedná o zletilé či nezletilé pachatele. V USA existuje zákon, který umožňuje vynést rozsudek smrti již desetiletému pachateli za zvláště brutálně provedený trestní čin. Nevolám po trestu smrti, ale po snížení trestní odpovědnosti,ale to v našem státě je hlas volajícího na poušti přestože dětská kriminalita roste. Nezletilci jsou si velmi dobře vědomi své beztrestnosti a tak toho patřičně využívají.Zajímalo by mne kam až musí tato trestná činnost dojít a co se musí stát,aby konečně vláda a páni poslanci začli jednat.

0 0
možnosti

Diskutovat na iDmůžete neomezeně

15. 11. 2010 17:57
mami, kde máme AUTORÁDIO ?

a proč je to sklo rozbitý?

0 0
možnosti

Deliveres

31. 10. 2010 9:26
Otázka v titulku je špatně

položená. Správně měla znít: Maminko a tatínku, proč jste zbaběle utekly a nechali mě shořet prstíky v ohni?

0 0
možnosti

Toho_bohda_nebude

30. 10. 2010 20:08
"Expert" na extremismus

Ptáte se proč tomu tak je? Vysvětlení v přiloženém videu (jen pro silné nátury). 

http://www.youtube.com/watch?v=FFjhz_s8Vx8

0 0
možnosti

tojsouveci

30. 10. 2010 18:34

Už dávno jsem přesvědčen, že největšími tvůrci rasové nenávisti a nesnášenlivosti jsou média. Bohužel se zatím enašla vůle je obvinit a odsoudit. A dát jim v tomto směru jasná pravidla.

0 0
možnosti

ve_ri

30. 10. 2010 17:22
celkem

dobře popisujete realitu, ale myslím, že budoucí čas v mravním cítění majority je skoro špatně použit. Ta nespravedlnost a křivdy, které dokážou soudci pomocí zákonů obhájit a "objektivní a čestní" novináři odprezentovat a pro negramoty nejlépe vyrobit komiks, totiž trvají  dlouho a na některých místech republiky- příliš dlouho.

0 0
možnosti

Nenecháme se okrádat kapitalisty

30. 10. 2010 16:27
karma

velmi dobře napsáno R^

0 0
možnosti

someone_else

30. 10. 2010 14:05
Těžko nevinit "uživatele" médií

Bohužel to hodně vypovídá o mediálním trhu (nejen): dokud se bude barák vypálenej fašounama vyjímat na titulních stránkách coby výjimka jaksi líp (tj. povede k vyšší prodejnosti), než celkem standardní čokoškama zbitej bílej kluk, bude mít Patrik prostě smůlu. Většina našich novinářů totiž ještě neměla šanci dospět k bodu, kdy pro ně nebude neatraktivní článek de facto existenční otázkou. (Mezi námi: nikdy tu šanci nedostane, to je o kultuře.) Je to srovnatelná situace, jako někdo donutí ženskou postavit se na její první štafl: půlce chlapů to bude jedno, třetina ji odsoudí, šestina se po ní mlsně ohlédne a nepatrný zbyteček ji ojede (paradoxně ten jediný jí bude něco platný). Přesto minimálně devět z deseti si o tom vděčně zatlachá. Inu, ještě že ten Blesk a Novu my čecháčci máme! Hodně štěstí, Patriku, ale Natálka je mediálně atraktivnější.

0 0
možnosti

deputy

30. 10. 2010 12:43
Je to jen špička ledovce...

...protože spousta podobných případů zůstane díky "procikánské korektnosti" bez povšimnutí. Jeden příklad za všechny:

http://www.novinky.cz/krimi/210452-v-sumperku-dopadli-tri-mladiky-podezrele-z-brutalniho-ubiti-bezdomovce.html

Nikde není ani zmínka, že šlo o rasisticky motivovaný čin, kdy dva z pachatelů byli cikáni a toho bezdomovce zabili proto, že jej považovali za skina.

0 0
možnosti

masculine

30. 10. 2010 11:29
Další žblept ze 4. cenové,

který sbírá karmu za nic, využívajíce romské (označeno takto kvůli cenzorovi idnesu, nikoliv z důvodu respektu ke "společensky korektním" pojmům) problematiky. Autor se neliší od jím kritizovaných massmédií, protože stejně jako ona si polévku hřeje na čtenářsky vděčném tématu.

0 0
možnosti

pilinazlenina

30. 10. 2010 12:46
Re: Další žblept ze 4. cenové,

je celkem jedno co si kdo ohřívá. Karma blogu svědčí o nedostatku objektivních informací v "oficiálnějších" formách internetové komunikace. A je jen dobře že byl napsán. R^

0 0
možnosti
  • Počet článků 45
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2201x
Rychle stárnoucí šohaj, duchem a perem však stále mladší.