Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JM

J.

27. 10. 2010 20:22
problem neni v tom ze Patrika trapili romove.

Nic se jim nestane protoze jsou homosexualni. A homosexualni rom je uz takova rarita ze je budou vystavovat. Soud by jim mohl zranit jejich jemne city.

0 0
možnosti
V

valoe

28. 10. 2010 4:28
Re: problem neni v tom ze Patrika trapili romove.

homosexualita v No, Vase tvrzeni ma asi obdobny zdroj, jako jsou zdroje o jejich kriminalite, pracovitostiu,  vzdelanosti, ci schopnosti sverit vychovu deti nekomu jinemu. U toho posledniho se rika, ze si Romove deti vazi, coz plne koresponduje s obsazenim detskych domovu.

0 0
možnosti
M

mira778

27. 10. 2010 13:55
akoratv nevim proc to zverejnujou

kdyz ted bude o klukovi kazdej vedet ze kouril cikanum pohlavni udy a polykal jejich sperma. to bych opravdu nechtel aby to nekdo vedel pokud by se mi to stalo. jestli za to nedostal aspon par milionu za exluzivni pribeh tak je to svinstvo. jak to ze se o tom muze psat? jestli to maj za par desitek tisic nebo dokonce par tisic na svedomi rodice tak by to byla sila. jinak nechapu proc se o tom verejne pise. chudak klukn kdyz to o nem kazdej vi. po tom co se mu stalo je to dalsi rana.

0 0
možnosti
MS

Maková panna

27. 10. 2010 11:27
Je mi špatně...

Ježíš,je mi z toho špatně!!! U Natálky jsou viníci potrestáni,ale u Patrika....Být Patrikovo otcem nebo matkou,tak jdu,a jako v Americe-před soudem bych je odstřelila.(Vím,že se to snáz řekne,než udělá).Ne proto,že jsou CIKANI,ale když si představím,co ta rodina teď musí vytrpět....Musí se odstěhovat,chodit k psychiatrovi,celej život toho mladýho kluka zničenej,navíc bych měla strach,že až TY CIKANY pustí,že si nás najde a beztrestně zabije!!!!;-(

0 0
možnosti
KT

Ježikača

28. 10. 2010 22:59
Re: Je mi špatně...

pokud nedostane jinou identitu, může se to stát Patrikovi. je z DD, takže ke všem "radostem" života se ho prostě nikdo nezastane. nikdo ho neutěší a nebude mít krom možná psychologa, s kým to probrat a jak se s tím srovnat. bezva, ne? a ti hošani se někde smějou a říkají si možná, že když je to tak laciný, tak proč to nezkusit zas?

0 0
možnosti
G

goon

27. 10. 2010 7:04
jj

Dle mého názoru nejde vůbec o barvu pleti, vždyť planeta je barevná (nikoli modro-zelená). Je nesmyslné soudit skupiny, ale jednotlivce. Zákon se má zaobírat převážně činem a ne barvou pleti. Zákony mají být uplatňovány na všechny stejně. Pokud se tak nečiní vyvolává to podporu jedné či druhé strany. Do velké míry my všichni jsme utvořili tyto zákony a souhlasíme s nimi. Co se týče médií, je to největší hybná síla světa, kam se hrabou politiky mocností atd. Bez medií jsou ničím. Je jen na nás do jaké míry se necháme ovlivňovat medii a do jaké míry bude vlastní rozum uvažovat nad danou situací a vyvodí si obrázek a názor o věci sám.

0 0
možnosti
LW

leonaw

26. 10. 2010 20:39
dobrá analýza

Děkuji za velmi věcný a pravdivý čánek. Jednoduchá a jasná analýza. Závěry ať si každý přebere sám, škoda jen, že jde "jen" o blog a ne o článek na hlavní straně. 

Zdravím a posílám karmu.

L.W.

0 0
možnosti
V

Valentyna

27. 10. 2010 20:30
Re: dobrá analýza

souhlas. Je to velmi smutné, že to není článek...Rv

0 0
možnosti
MN

NovoCZ

26. 10. 2010 17:25
MFD

Dnešní MFD Vám dala jednoznačně za pravdu, článek o oné druhé kauzičce tam byl, malý nenápadný bez fotky na straně 5 :-/!!

0 0
možnosti
TN

nesro

26. 10. 2010 13:54
Naprostý souhlas

Ze zapálených cikánů se stávají "superstar", bohužel... Je jasný, že podobných případů bude přibývat, jdou na to špatnou cestou. Člověk, ať už má jakoukoliv barvu pleti by měl nést spravedlivý trest za takovéhle činy. Těch pět let je směšný...

0 0
možnosti
HK

HarryIKeogh

26. 10. 2010 8:51
těch

...příkladů se najde mnohem více!!!...nechápu proč se tutlají...v zahraničí nás berou jako rasissty, ale sami se s něma nemazlí...tady nějaký romský aktivista z Indie křičí, že diskriminujeme romy, na druhou stranu v Indii prodávají děti do otroctví na těžké manuální práce (viz. aféra s ručně opracovanými žulovými kostkami v Německu, kde firma měla certifikát, že je nedělají dětští otroci! opak byl pravdou!)...mám pocit, že tady někdo uměle přiživuje nenávist vůči této menšině, i když jde to ještě víc??...

0 0
možnosti
JN

namestii

25. 10. 2010 22:33
Tak jak to je?

Srovnávat čin čtyřech dospělých a dvou děcek nemůžete. Kdyby bílé děti týraly menšinu, budete brát keci o koncentráku tak vážně? No minimálně u soudu jim to "projde" stejně.

Já chápu proč se více píše o tom jak "my" ubližujeme "jim", než o tom, jak "oni" ublížují "nám".

Víte v kolika lidech se vaří krev po Vašem článku???

A to zde popisujete hlavně chybu médií. Přitom se lidi zlobí na cikány.

Prostě je nemáme rádi, asi oprávněně, a jakákoli záminka může zabíjet ... Bohužel jsme stále zvířata. Proto chápu média a nevěřím jen řečem o senzaci. Větší senzací je přeci útok jich na nás. Média tou "cenzurou" chrání hlavně nás!!!

0 0
možnosti
MT

tymak

25. 10. 2010 23:28
Re: Tak jak to je?

Proč ne? případ těch žhářů nesleduji, ale podle fotek tipuju, že útočníkům bude sotva pětadvacet, což zas takový rozdíl není. V sedumnácti už je člověk prakticky dospělý a měl by si dobře uvědomovat, co dělá. A pokud je v sedumnácti zcela nesvéprávný, nepatří do normálního života, ale do nějakého spec. ústavu. A přiznávám se, že jsem úplně nepochopil logickou úvahu, podle které nás mědia cenzutou vlastně chrání, takže bych prosil o dovysvětlení.

0 0
možnosti
MT

tymak

25. 10. 2010 22:28
postřeh

Mimochodem, všimli ste si, že zatimco natálkou se měsíc plnili hlavní stránky o idnesu, v případě patrika se idnes snažili tejden ututlávat a až ve chvíli, kdy o tom napsaly snad všechny český noviny sem neochotně hodili jednu zmínku pod čarou. Ale na druhou tu mají celkem solidní sport a ekonomiku, takže občas zkousnu, že tu sou tak silně rasističtí.

0 0
možnosti
  • Počet článků 45
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2201x
Rychle stárnoucí šohaj, duchem a perem však stále mladší.