Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Každému trošku rozumně uvažujícímu člověku musí být jasné, že jediná smysluplná alternativa k současnému marasmu je volba Svobodných.

2 0
možnosti

Smazaný příspěvek

Příspěvek byl odstraněn autorem blogu. Opakované vložení může být smazáno redakcí.

JH

J39a65n 82H21a17n35á19k

2. 5. 2014 23:12

Zajímavé výsledky, pokud bych je porovnal z hlavy (oslovil jsem přes 500 politiků), výsledky by v mnoha ohledech byly podobné. Řešíme problematiku korupce.

Až na výjimky si i u nás Svobodní, co se týče komunikace vedou nezvykle dobře, tedy pokud vynechám oslovení v rámci aktuální "eurovýzvy", kde máme zatím jedinou reakci a jednu přislíbenou.

Ohledně ANO je to totéž, ano komunikuje perfektně, zde bych jen podotknul, že to nemusí být ani tak penězi předsedy, ale i samotným předsedou, neboť sám Babiš nám sám zajistil kontakty na své lidi, pro které byly kontakty nedohledatelné a reaguje poměrně rychle a konstruktivně.

S ODS je to už ovšem zcela jinak (řešíme korupci), tam ODS prohrává na celé čáře a i ČSSD si vede o chlup líp.

ÚPD podprůměr.

Piráti, Zelení nadprůměr, ale u Zelených značně převyšují FB kontakty, které jsou pro jakékoliv standardizované sdělení nevhodné. Hlavně neoslovujte Cibulku (PB), nebude reagovat, pravidelně Vám od něj bude chodit spam :)) Nicméně politici to opravdu nemají jednoduché, ale na druhou stranu, mají to, co si v 90. letech přáli, konstruktivní dialog namísto vajíček a rajčat :) Připravuji jakousi analýzu "kontaktovatelnosti", nicméně dopředu mohu říct, že Svobodní si povedou velmi dobře. Horší je to s tou korupcí..

2 1
možnosti
JH

J32a44n 18H73a82n82á85k

2. 5. 2014 23:22

Zapomněl jsem na TOPku, ta "lítá" mezi ODS a ČSSD. Podobně jako KSČM.

Jinak v rámci našeho projektu jsme oslovovali i pidistrany, či již "mrtvé" strany. Na webu to máme snad přehledně zaznamenané, tj. podle stran a následně abecední pořadí oslovených politiků. Pokud je jméno politika "klikatelné, reagoval. Barvy rozlišují jak. Oslovili jsme přes 20 stran a hnutí.

Více na http://www.bonzakkorupce.cz, konkrétní jména na stránce "seznam oslovených".

0 0
možnosti
  • Počet článků 45
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2201x
Rychle stárnoucí šohaj, duchem a perem však stále mladší.