Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PK

Nemusím s Kellerem ve všem souhlasit - ale v určitém kontextu je výmluvnější použít výraz Evropa než EU. To snad každý blb ví, že v Evropě jsou neopakovatelné útvary jako Švajc či Norsko. Je to trapné, stárnoucí šohaji ....... jak se titulujete.

3 1
možnosti
BK

Nejen Švýcarsko nebo Norsko, ale taky Rusko, Ukrajina, Moldávie, Srbsko, Bosna, Turecko.... Když se to libovolně zaměňuje, vytváří se tak pocit, že EU je něco tak přirozeného a daného jako geografický kontinent. A to rozhodně není pravda.

V Evropě je možná spousta dalších forem spolupráce než EU.

3 0
možnosti
PK

Je zajímavé, že se tam všichni cpou - Ukrajina, Turci, Srbsko.

2 1
možnosti
BK

Neřekl bych přímo cpou, ale ano, někteří tam chtějí vstoupit, stejně jako jsme chtěli my. Do určité míry to souvisí s tím, kolik našich peněz dává EU na sebepropagaci, oproti tomu je MŽP a kalhotky s bobrem slabý odvar.

Každopádně já současnou EU nepovažuji za dobrý projekt a proto o tom píšu :-)

2 2
možnosti
LC

Tak Turci už vychladli, Srbové jsou takoví neutrální, protože na jednu stranu by chtěli, na druhou stranu mají i povědomí jaké nevýhody to přinese a Ukrajinci mají představu, že druhý den po vstupu do EU vyrazí, bez pasu, do Německa za prací.

2 0
možnosti
JN

Já tam chci vstoupit furt. Nevkládejte svůj názor všem. Vaše neinformovanost je velká, ostatně, vždy je pro politika potřeba mít po ruce třídního nepřítele. Ovečky to navede...;-)

1 1
možnosti
JH

J72a73n 17H12a61v91l26i80n10a

30. 1. 2014 10:54

rika ten, co placa nesmysly ohledne sve modly.....kdyz uz neco chcete plamenne obhajovat, tak si laskave zjistete realie a ne ty Vase dojmy mimo misu

0 0
možnosti
MP

Pane Kuchta, všichni se cpou do EU, kvůli mediální masáži, jak je to velmi výhodné. I nám se mazal med kolem úst. Prý z jedné koruny dostane tři koruny, a mnoho jiných výhod. EU prý bude chránit náš trh, zatím dělá pravý opak. Prý máme jiné chutě.....

1 1
možnosti