Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JL

Porad hovorite o jedinci. Volite politiky, kteri k vam prichazeji v "hordach" (stranach). Tu hordu volite. Tam se mnoho tech dobrych ztrati. Zvlaste, kdyz nemaji na to, se rvat o to predni misto v te tlupe (strane). Uz ten vnitrni boj znechuti toho dobreho. Potom mate jen ty, na ktere vsichni nadavame. Obraz naseho "politika" je presne opacny, jak jste to napsal!!!

0 0
možnosti
BK

A to je jeden z důvodů, proč se angažuju právě u Svobodných, kteří mají systém otevřených primárek proto, aby nejen členové, ale i veřejnost mohla rozhodovat o předních místech na kandidátkách (tedy o tom, kdo nakonec za tu hordu bude ve Sněmovně nebo EP). Není to řešení všespásné, ale tisíckrát lepší než mají ostatní strany - což vidíme teď, jak se ČSSD v Olomouci žaluje navzájem u soudu, jak se Šlouf dere nahoru a dolů, podle aktuálních výsledků nějakých zákulisních bojů.

0 0
možnosti
Foto

Politika může být i slušná, nikdy však spravedlivá.

0 0
možnosti
Foto

Myslíte, že politika je totéž co slušné chování?

0 0
možnosti
BK

Ne. Slušně se chovat může i naprostý sobec. Je to spíš o "nehrabání si na vlastním písečku", o tom dělat něco pro druhé, i kdybych z toho sám neměl mít vůbec nic.

1 0
možnosti
  • Počet článků 45
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2201x
Rychle stárnoucí šohaj, duchem a perem však stále mladší.